Published On: joi, Dec 30th, 2010

Serban Huidu s-a accidentat grav pe o partie de schi din Austria

Share This
Tags

* Huidu a evitat un grup de copii aflati pe partie, dar s-a lovit puternic de un copac

UPDATE: Matei Vintila, socrul lui Serban Huidu, a declarat chiar din spitalul in care este internat  “carcotasul”, ca starea vedetei nu este critica: “Nu se pune problema de sanse minime de supravieţuire! Are un hematom. Serban isi misca mainile si picioarele. Cristina, fiica mea, e cu el in rezerva. Cand a vazut-o, Serban i-a strans puternic mana. Eu stau in camera de hotel si incerc sa-i linistesc pe cei doi copii ai lui Serban si ai Cristinei”.

Serban Huidu, realizatorul emisiunii „Cronica Carcotasilor”, este in stare grava, dupa ce a suferit un accident la schi. Tragedia a avut loc miercuri in jurul orei 19.00. Prezentatorul se afla in vacanta alaturi de familia sa, in Austria. Huidu a coborat partia in viteza, a pierdut controlul schiurilor si s-a lovit de un pom. Starea prezentatorul este grava, au declarat surse medicale.

In urma producerii accidentului, familia prezentatorului a solicitat ajutorul Ambasadei Romaniei in Austria. Cristina, sotia lui Huidu, a declarat pentru Cancan ca urmatoarele 24 de ore sunt critice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-