Published On: vin, Dec 10th, 2010

Senatorul Ion Rotaru crede ca presedintele Traian Basescu a facut o “greseala capitala”

Share This
Tags

* Afirmatia presedintelui Traian Basescu cu privire la faptul ca Romania este o tara de mamici si bebelusi, este in opinia senatorului Ion Rotaru “o lupta a presedintelui cu propriul popor”

Senatorul PSD Ion Rotaru a declarat in aceasta dimineata ca atitudinea presedintelui Traian Basescu este una de nepasare atunci cand vine vorba de natalitate si de situatia la care s-a ajuns in ceea ce le priveste pe mamici.
“Raportandu-ne la o situatie statistica putem sa constatam ca Romania este in situatia in care unu – populatia are trendul de imbatranire si doi – se reduce ca numar, asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca multi pleaca in afara. Masurile de stimulare ale natalitatii sunt diferite in Europa si in lume, in general. Noi, astazi, intr-o situatie grea economica sa mai luam o decizie de a taia banii mamelor, este o greseala capitala. Si asa exista tendinta ca familiile sa nu mai aiba decat un copil, iar studiile spun ca dupa primul an de casatorie cuplurile tinere divorteaza si atunci spre ce ne indreptam? Daca nu vom lua masuri de a stimula natalitatea avem o mare problema care isi va produce efectele pe termen lung si scurt. Atitudinea presedintelui Basescu se inscrie in aitudinea pe care am observat-o de ceva timp, am senzatia ca presedintele se lupta cu propriul popor, poporul spre care s-a indreptat intotdeauna atunci cand l-a durut sufletelul si a avut interese. Acum nu mai are interese si calca totul in picioare, si pensionari, si bugetari, si mame cu copii, totul inseamna taiere, reducere la zero daca se poate fara sa se puna nimic in loc”, a spus Ion Rotaru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-