Published On: mar, Dec 14th, 2010

Scandal in familia lui Banel Nicolita. Tatal isi acuza fiul ca nu a avut grija de el

Share This
Tags

Dupa cinci ani de pribegie, tatal lui Banel Nicolita, Marian Nicolita a iesit in presa cu declaratii socante. Barbatul in varsta de 53 de ani a declarat ca munceste cu ziua pe unde apuca pentru a supravietui si ca joaca la loto in speranta ca va strange banii necesari pentru cumpararea unei locuinte, asta dupa ce a fost uitat de propria sa familie. In plus, tatal lui Nicolita a sustinut sus si tare ca fiul sau de 25 de ani, fotbalist la Steaua si-a uitat familia.  
Banel Nicolita a recunoscut faptul ca relatia cu tatal sau este tot mai rece, dar a declarat ca acest lucru s-a intamplat tocmai pentru ca tatal sau a plecat de acasa. Totodata, fotbalistul Stelei a mai spus ca nu si-a uitat familia si ca isi ajuta fratii si mama atat cat poate.
“Eu am incercat mereu sa-l ajut. Nu este vina mea daca el a plecat si a ales un alt drum. Eu imi ajut fratii. Nu trebuie sa iti ataci familia. El a luat alt drum si-a facut alta familie”, a spus fotbalistul de la Steaua.
Mama lui Banel Nicolita, Marita Nicolita este de partea fiului sau si isi condamna sotul pentru rele tratamente si pentru sa si-a parasit familia, adaugand ca fiul sau si-a ajutat familia cu tot ce a putut.

Comentarii

comentariu

About the Author

-