Published On: joi, Dec 9th, 2010

Sarbatori luminate, brazi, concerte si artificii

Share This
Tags

* Acestea sunt cateva dintre coordonatele sarbatorilor de iarna * In ciuda crizei economice, Braila va avea parte de lumina, brazi, concerte, artificii si surprize, valoarea totala a acestor pregatiri fiind de aproximativ 200.000 de lei

Desi suntem aproape de mijlocul lunii decembrie, pregatirile pentru Craciun si Revelion sunt in toi. Municipalitatea vrea ca pana pe 17 decembrie luminile sa fie gata si sa poata fi aprinse in tot orasul, iar brazii sa fie impodobiti.
“Iluminatul vrem sa il tinem undeva pana in 7 ianuarie. Nu am dat drumul si probabil ca vom da drumul la becurile obisnuite care sunt de o parte si de alta a strazii si care consuma foarte mult undeva in jurul datei de 17 decembrie. Avem ledurile deocamdata care consuma mai putin. Mai avem de montat o parte din ghirlande, dar in jurul date de 17 decembrie vor fi gata. Dupa cum ati vazut Calarasiul este facut, iar mai departe se monteaza luminile care erau aici in alte parti ale orasului. Nu am cumparat echipamente noi, sunt tot cele din anii trecuti. Luminile vor fi gata de Craciun”, a declarat primarul Aurel Simionescu adaugand ca are o oferta de la firma care gestioneaza iluminatul electric.
In plus, edilul sef a reamintit ca suma alocata pentru toate manifestarile de la 1 Decembrie si pana de Boboteaza este de 200.000 de lei, bani in care intra conertul de Revelion si artificiile, dar si brazii care vor fi impodobiti in diverse zone din oras.
“Vor fi si brazi, dar patru sau cinci mai mari, iar in restul orasului mai mici. Nu vor mai fi ca in anii trecuti peste tot, dar incercam sa avem aici, pe Faleza, in Parcul Monument, in cartierul ANL Lacu Dulce, dar nu foarte mari. Vom avea spectacole, concerte de Revelion”, a mai spus primarul care are sperante ca la bugetul de sarbatori vor intra bani si de la “oameni care trebuie sa contribuie la bunastarea Brailei”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-