Published On: mie, Dec 15th, 2010

Rectificare bugetara pentru Serviciul de Utilitate Publica Braila necesara deszapezirii

Share This
Tags

* Serviciul de Utilitate Publica de Administrare si Gospodarire Locala Braila a primit o suplimentare de buget in valoare de 500 mii de lei pentru ultima perioada a anului

Consilierii locali municipali au aprobat proiectul privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Serviciului de Utilitate Publica de Administrare si Gospodarire Locala (SUPAGL) Braila, pe anul 2010.
Bugetul SUPAGL Braila a fost stabilit la valoarea de 14.435 mii lei in martie 2010, acum a fost nevoie de o rectificare bugetara care se ridica la 500 mii lei necesara potrivit primarului Aurel Simionescu si directorului Serviciului Dan Apostol, pentru perioada sezonului rece, la deszapezire.
Consilierii locali municipali si-au dat girul pentru aceasta rectificare bugetara, singurul care a avut obiectii a fost Daniel Mitrofan care a intrebat la ce anume foloseste rectificarea bugetara, acum la sfarsitul anului. Chiar si dupa aflarea raspunsului consilierul PDL Daniel Mitrofan a sustinut ca suma alocata astfel Serviciului condus de Dan Apostol este “cam mare”, dar a primit asigurari ca daca nu sunt folositi totii banii suma ramasa va fi reportata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-