Published On: joi, Dec 16th, 2010

Radu Dutu, noul manager al Spitalului de Obstetrica-Ginecologie Braila a fost prezentat oficial

Share This
Tags

In aceasta dupa amiaza, la Spitalul de Abstetrica-Ginecologie, secretarul Consiliului Judetean (CJ) Braila, Nicu Filoti a prezentat oficial noua conducere a unitatii spitalicesti. Noul manager este Radu Dutu care a obtinut in urma concursului organizat pentru ocuparea acestei functii nota de 9,36, iar directorul medical este Mihaela Vasile.

Secretarul CJ, Nicu Filoti a declarat ca va aduce in atentia publica fiecare manager de spital de la unitatile sanitare aflate in subordinea CJ si a tinut sa precizeze urmatoarele: “contractul de management va fi semnat pana la sfarsitul anului cu incepere de la 1 ianuarie 2011 in care vor fi stabilite atat drepturile, cat si obligatiile managerilor, dar mai cu seama criteriile de evaluare a performantelor managerilor in perioada de trei ani de zile cat dureaza contractul de management”.

Noul manager de la Maternitate detine functii de conducere inca din 1986 si a acupat functia de director economic al aceleeasi unitati spitalicesti in perioada 1990 – 2010.

Comentarii

comentariu

About the Author

-