Published On: sâm, Dec 4th, 2010

Presedintele Consiliului Judetean propune “echilibrarea comunelor”

Share This
Tags

* Seful Consiliului Judetean (CJ) Braila, Gheorghe Bunea Stancu este nemultumit de modul in care banii de la centru sunt repartizati UAT-urilor

Gheorghe Bunea Stancu a declarat ca a cerut subordonatilor sa faca o lista cu toate hotararile de guvern care au fost date de la inceputul acestui an si pana acum, pentru a vedea care sunt UAT-urile care au beneficiat de protectie.

“Am facut o rectificare pozitiva, 11 miliarde lei vechi se vor duce la UAT -uri, dar am pus sa scoata cate hotarari de guvern au fost de la inceputul anului 2010, le trecem in dreptul UAT-urilor care au beneficiat de ele, iar pe celelalte le echilibram, indiferent de culoarea politica, matematic. Sunt cateva comune PDL-iste abonate la fondul de rezerva, incercam sa echilibram comunele, chiar daca unele au fost ocolite de plasamente. O sa punem la noi pe site asta, inclusiv modul de calculare ca sa nu avem discutii”, a spus seful CJ, care a adaugat ca le-a adresat celor de la PDL, “cu bun simt, intrebarea sa ne spuna si noua daca este normal pe hotararile de guvern sa apara numai anumite comune. Asta este o chestie care nu e normala”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-