Published On: joi, Dec 2nd, 2010

Premiere: Maine se va desemna voluntarul anului si castigatorului concursului “Eurotin”

Share This
Tags

Maine, de la ora 13.00, Asociatia Nationala Mutuala Romania – Franta “Louis Pasteur” Braila – Club Voltin, in calitate de initiator, prin Programul Tineret in Actiune – Serviciul European de Voluntariat, organizeaza la Sala Mare a Prefecturii, Festivitatea de premiere pentru “Tanarul Voluntar al Anului” si “Eurotin”, doua concursuri derulate in contextul celebrarii “Zilei Internationale a Voluntarilor”.
Tot sub egida “Zilei Internationale a Voluntarilor”, luni, 6 decembrie, de la ora 11.00, brailenii sunt asteptati pe Platoul din fata Primariei unde va avea loc o expozitie cu obiecte decorative confectionate de catre tinerii voluntari romani si straini ai Clubului Voltin si un program artistic de cantece si dansuri populare romanesti sustinut de catre copii de la Scoala nr. 7.
Fenomenul voluntariatului a luat amploare la Braila unde la baza activitatilor implementate de orice ONG sau centru comunitar sta munca de voluntariat. Reamintim ca in cadrul Clubului Voltin in aceasta perioada activeaza romani si noua tineri voluntari din Armenia, Georgia, Letonia, Polonia, Franta si Italia, cei din urma, veniti prin intermediul Serviciului European de Voluntariat – Programul Tineret in Actiune.

Comentarii

comentariu

About the Author

-