Published On: mie, Dec 15th, 2010

Prefectul Dumitru Popa este multumit de activitatea Politiei Braila

Share This
Tags

Activitatea Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Braila pentru perioada ianuarie – noiembrie 2010 a fost prezentata in aceasta dimineata membrilor Colegiului Prefectural si invitatilor, de catre subcomisarul Valentin Condruz, adjunctul sefului IPJ Braila.
“Cu toate dificultatile aparute in activitatea desfasurata in anul 2010, politistii braileni au demonstrat ca au capacitatea necesara pentru prevenirea si combaterea fenomenului infractional, dar si pentru imbunatatirea calitatii serviciului politienesc”, a spus Valentin Condruz in incheierea raportului.
Dupa prezentarea sustinuta de acesta, prefectul Dumitru Popa a tinut sa precizeze ca este multumit de activitatea desfasurata de Politie Braila, in conditiile in care criminalitatea si infractiunile au mai scazut, iar Braila nu mai este unul dintre judetele cu probleme deosebite.
“Nu am avut omoruri in strada, au mai scazut infractiunile. Este loc de mai bine, este adevarat, dar nu mai este Braila in topul judetelor cu infractiuni”, a declarat prefectul Dumitru Popa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-