Published On: mie, Dec 29th, 2010

Politistii au confiscat 13.098 de obiecte pirotehnice intr-o singura zi

Share This
Tags

Ieri, mai multe echipaje de politisti au actionat pe raza municipiului, cu scopul depistarii persoanelor care detin sau comercializeaza ilegal obiecte pirotehnice. Astfel, in jurul orei 10.00, pe Soseaua Ramnicu-Sarat, in zona unui complex comercial, a fost depistat C.I., din Braila, care detinea 1.200 bucati pocnitori, categoria I, 300 bucati petarde categoria II si 18 artificii din categoria „obiecte zburatoare luminoase”.
In jurul orei 12.00, B.P. si M.I., ambii din municipiu, au fost depistati in timp ce aveau asupra lor 9.000 bucati pocnitori, categoria I, respectiv 780 bucati pocnitori, categoria I, iar, in jurul orei 13.00, pe strada 1 Decembrie 1918, a fost depistat braileanul C.V. care avea asupra lui 840 bucati pocnitori, categoria I. Totodata, politisti si jandarmi l-au depistat, in zona Pietei Halelor, pe S. A., din Braila, care avea asupra lui 960 bucati pocnitori, categoria I.
“Conform prevederilor Legii 126/1995, privind regimul materiilor explozive, este interzisa detinerea de catre persoanele fizice a obiectelor pirotehnice mentionate, fapt pentru care celor in cauza li s-au intocmit dosare penale sub aspectul comiterii infractiunii de detinere de obiecte pirotehnice, fara drept, iar materialele pirotehnice au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor”, a declarat Camelia Bucur, agent principal al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-