Published On: lun, Dec 6th, 2010

PNL Braila doreste reechilibarea bugetului primariilor din judet

Share This
Tags

* Catalin Boboc doreste ca primariile care au primit mai multi bani in timpul anului sa primeasca acum mai putin, si invers * uitand ca se afla la guvernare si ca ii este la indemana sa o faca direct, acelasi lucru il solicita si PDL Braila, printr-un comunicat de presa

Liberalii doresc ca rectificarea prevzuta de Consiliul Judetean Braila pentru acest an sa echilibreze bugetul primariilor. “A inceput dansul pe aceasta tema. Actuala majoritate nu reuseste sa se inteleaga nici macar cu cei care o compun. PDL Braila s-a remarcat printr-o maxima lipsa de importanta. Consiliul Judetean va face o rectificare la sfarsitul acestui an si va repartiza la primarii niste sume de bani pentru echilibrarea bugetului. Vom face cu adevarat acest lucru, adica aceia care in acest an au primit mai multi bani acum vor primi mai putini”, a spus Catalin Boboc, presedintele PNL Braila.

Cu titlul “Investitiile echilibrate trebuie sa ridice nivelul de trai al locuitorilor comunelor din judetul Braila”, PDL Braila a remis presei un comunicat prin care solicita acelasi lucru. “Echilibrul investitional pe care il invocati in acest moment este lucrul pe care noi, organizatia PDL Braila, incercam sa-l realizam, faptic si nu declarativ”, se arata in comunicatul de presa.

Comentarii

comentariu

About the Author