Published On: vin, Dec 17th, 2010

Pensionarii sunt invitati la Teatru! Se joaca piesa “Jocuri erotice cu mortul din balcon!

Share This
Tags

* Spectacolul este oferit gratuit pensionarilor de catre Teatrul “Maria Filotti” si Primaria Municipiului Braila

Duminica, de la ora 18.00, pensionarii braileni sunt invitati la o piesa de teatru. Teatrul “Maria Filotti” si Primaria Municipiului Braila, le ofera la Sala Mare, spectacolul “Jocuri erotice cu mortul din balcon” de Ray Cooney, in regia si ilustratia muzicala a lui Dan Tudor.

Din distributia spectacolului fac parte: Liliana Ghita, Mircea Valentin, Jarcu Zane, Costica Burlacu, Liviu Pintileasa, Monica Zugravu Ivascu, Valentin Terente, Marcel Turcoianu, Emilia Mocanu, Catalina Nedelea. Scenografia apartine lui Gheorghe Mosorescu, iar costumele sunt realizate de Dana Dragomir si Bogdan Dragomir.

„La anumite perioade de timp, un spectacol de teatru este oferit pensionarilor braileni, la o ora accesibila acestora.Teatrul „Maria Filotti” ofera periodic un numar de locuri in sala de spectacole, Asociatiilor de Pensionari din Braila, in urma unor parteneriate incheiate cu acestea, iar de aceasta data, accesul la spectacol se va face gratuit, in baza unui tichet de loc, ridicat de la Agentia teatrala, in limita locurilor disponibile”, a declarat Rodica Antonescu de la Teatrul „Maria Filotti”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-