Published On: joi, Dec 2nd, 2010

PDL a pus un navetist din Scarlatesti director adjunct la Directia de Sport

Share This
Tags

* In plus, de numele lui Nicusor Hagiu se leaga si o cercetare penala din perioada in care lucra la APIA Braila * De bine ce si-a primit sinecura, Hagiu nu a dat pe la munca de 3 zile

Seria numirilor pe daiboj facute de PDL continua cu propulsarea lui Nicusor Hagiu in functia de director adjunct al Directie Judetene pentru Sport si Tineret, in mintea pedelistilor un domeniu complementar cu agricultura de care s-a ocupat Hagiu pana acum.

Chiar daca are o functie pe care ar trebui s-o onoreze macar cu prezenta, Hagiu nu a catadicsit sa treaca pe la noul serviciu, spun sursele noastre din Prefectura Braila, institutie care stie ca pedelistul chiuleste, dar, ca de obicei, tace malc. Poate ca vremea potrivnica l-o fi oprit pe proaspatul adjunct la “sport” sa ajunga la Braila, pentru ca acesta locuieste in  Scarlatesti. Probabil ca atunci cand se va hotara sa vina la serviciu va folosi masina si benzina institutiei, ca orice pedelist care se respecta.

Pentru functia de director al DJST Braila se pregateste un alt angajat al APIA, Alin Badiu, sustin surse bine informate din interiorul Prefecturii Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author