Published On: vin, Dec 10th, 2010

Patru tineri au ajuns in spatele gratiilor pentru problemele create

Share This
Tags

Miercuri seara, seful Postului de Politie Comunala din Salcia Tudor a reclamat ca a fost victima infractiunii de ultraj, atunci cand a intervenit pentru aplanarea unui scandal provocat intr-un cafe-bar din satul Olaneasca. Echipa operativa a Politiei Braila a efectuat cercetari si a stabilit ca M. C., de 24 de ani din comuna Maxineni a provocat scandal la unitatea cu pricina, seful de post a intervenit imediat, i-a cerut sa se legitimeze si sa-l insoteasca la sediul Postului de Politiei. Tanarul a continuat sa fie turbulent, fizic si verbal, l-a lovit cu pumnul in zona fetei pe politist, i-a adresat injurii si l-a ameninta cu moartea.
Cercetarile au fost extinse si a rezultat ca tot in acea seara, tanarul impreuna cu S. D., de 19 ani din comuna Maxineni, M. R., de 20 de ani si O. D., de 17 ani ambii din Olaneasca, comuna Salcia Tudor, au patruns in locuinta lui B. I., de 51 de ani din satul Olaneasca si au distrus mai multe bunuri din magazinul mixt al acestuia, agresandu-l si pe minorul S. M., de 16 ani.
Politistii i-au intocmit lui M. C., dosar penal sub aspectul infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri, ultraj, lovire sau alte violente si violare de domiciliu, lui S. D., pentru infractiunea de violare de domiciliu, loviri sau alte violente si port fara drept al cutitului, iar lui M. R. si O. D. pentru infractiunea de violare de domiciliu.
Ieri, politistii de la Biroul Ordine Publica pentru Mediul Rural i-au prezentat pe cei patru invinuiti, in vederea inceperii urmaririi penale pentru infractiunile amintite, la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, care a dispus retinerea pe ordonanta a lui M. C., S. D. si M. R., pentru o perioada de 24 de ore.
“Acestia au fost incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila, urmand ca astazi sa fie prezentati Judecatoriei Braila cu propunere de arestare preventiva”, a declarat inspector Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-