Published On: joi, Dec 2nd, 2010

Patinoarul ramane deschis

Share This
Tags

* Chiar daca iarna si-a intrat incepand de ieri in drepturi, nu au fost probleme deosebite pana acum, iar patinoarul va ramane deschis pentru ca temperaturile nu pun in pericol gheata

Primarul Aurel Simionescu a declarat in aceasta dimineata ca deocamdata vremea rea nu a adus cu ea probleme deosebite. In ciuda poleiului care si-a facut aparitia, nu s-au inregistrat evenimente deosebite. Cu toate acestea, edilul sef le transmite soferilor obisnuiti cu viteza si cu “giumbusliucurile” sa fie atenti pentru ca totusi conditiile meteo s-au schimbat radical.
“Nu am avut probleme foarte mari odata cu venirea iernii, dar a fost o situatie mai speciala cu forma aceea de polei. Eu spun ca trebuie sa avem grija, este iarna si cel putin unele eroisme pe care le facem, ar trebui sa fie cel putin ponderate daca nu inlaturate. Nu putem sa mergem in continuare pe aceleasi giumbuslucuri pe care le facem vara. Deci trebuie sa avem in vedere si lucrul acesta”, a spus primarul.
Totodata, acesta a mentionat faptul ca patinoarul, deschis pe 1 Decembrie va continua sa functioneze pentru ca vremea ii permite.
“Temperatura ramane in zona in care patinoarul isi permite sa functioneze. Sper ca brailenii, si nu numai, sa se bucure. Am ramas cu aceleasi preturi ca si anul trecut. La Bucuresti este undeva la 12 lei, noi am ramas la 4 lei tocmai pentru ca am zis sa atragem un numar cat mai mare de tineri care sa se bucure de patinoar”, a conchis edilul sef.
Cine nu doreste sa petreaca o ora pe gheata va scoate din buzunar doar 2 lei pentru jumatate de ora. Inchirierea patinelor va mai scoate din buzunar 5 lei/ora/persoana, iar pentru ascutirea patinelor trebuie sa platiti 4 lei/perechea de patine. Luni, miercuri si vineri puteti patina intre orele 13.00 si 21.00, iar sambata si duminica intre orele 09.00 si 21.00.

Comentarii

comentariu

About the Author

-