Published On: mie, Dec 29th, 2010

O braileanca a implinit astazi 100 de ani!

Share This
Tags

* Bucurie mare in aceasta dupa amiaza in casa unei familii din cartierul Brailita * Niculina Capreanu a implinit astazi 100 de ani

Batranica a avut parte de o vizita neasteptata. Primaria Municipiului Braila si Directia de Asistenta Sociala au raspuns prezent la aniversare. Si nu au venit cu mana goala. Niculina Capreanu a primit un buchet de flori, un plic cu 500 de lei si doua pungi cu alimente si dulciuri. Emotionata, batranica a multumit tuturor pentru cadouri si urari si ne-a dezvaluit totodata secretul unei vieti implinite.
“Am dus o viata frumoasa, cu sotul, copii si nepotii. Am mancat ce a dat Dumneazeu, am avut grija de copii, iar acum am grija de nepoti si de copiii lor. Mi-am facut mare copilul si nepotii, iar acum am grija de copiii lor. Am fost peste tot cu copiii mei, si la scoala, si la serbare, barbatul era la munca de dimineata si pana seara”, marturiseste femeia care adauga ca munca cinstita si sustinuta aduce satisfactii si o viata buna.
Femeie modesta, Niculina Capreanu a fost croitoreasa. S-a casatorit la 23 de ani cu un barbat in varsta de 37 de ani si a avut doi baieti. Viata nu i-a oferit numai bucurii. Unul dintre baieti, la numai noua ani a murit inecat. Cu toate acestea femeia a trecut si peste acest hop si peste moartea sotului, iar, astazi, se poate mandri cu nepotii si stranepotii care ii stau alaturi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-