Published On: mar, Dec 7th, 2010

Medicul Narcisa Stajereanu si-a descoperit vocatia de artist amator cu ajutorul numerologiei

Share This
Tags

Narcisa Stajereanu este medic de profesie, dar de putin timp este si artist amator. A observat semnificatia date de 10 octombrie in timp si argumentele, pe care le aduce ca sa-si sustina convingerea, nu sunt deloc slabe: in primul rand este ziua in care s-a nascut, in al doilea rand este data in care si-a descoperit vocatia de artist (10.10.2010). Narcisa Stajereanu si-a descoperit “in joaca” talentul artistic, iar increderea in resursele creative ale poporului roman nu si-a pierdut-o niciodata.
“Suntem un popor educat si cu dragoste de arta.  Eu sunt un simplu medic, care-si face meseria cu dragoste si pasiune in fiecare zi. Cu aceeasi pasiune si dragoste in momentele mele de relaxare sau de tensiune m-am apucat mai intai in joaca, apoi in serios, apoi foarte in serios sa creez aceasta colectie pentru dumneavoastra si pentru mine. Au fost nopti in care m-am intrebat de ce, au fost zile in care pacientii sau copii mei imi aminteau ca n-am mancat, dar astazi imi dau seama ca de cand am descoperit puterea din mainile mele traiesc in fiecare zi bucuria modelarii primordiale a lucrului. Fiecare creatie este plina de energie pozitiva”, marturiseste Narcisa Stajereanu.
Energia se transmite celor care vin in contact cu bijuteriile din colectia de lut a doamnei Stajereanu.” Sunt sigura ca o sa aduca tuturor celorlalti care le vor purta aceeasi bucurie, pe care o simt si eu atunci cand le creez”, precizeaza aceasta.
Se poate spune ca 10 este numarul ei norocos, cifra predestinata, care ii urmareste indeaproape realizarile profesionale si personale. Mai mult decat atat, bunicul Narcisei, Ioan Samarghitan, personalitate insemnata a vremii in care a trait, s-a nascut tot pe data de 10.10 dar in 1910. Suna cel putin bizar, dar nu poate fi vorba de o simpla coincidenta. Sunt mult prea multe coincidente. Samarghitan a fost un preot ortodox care l-a ajutat pe Nichifor Crainic sa scape de urmarirea comunista, o vreme. A fost descoperit de militie tainuindu-l pe Crainic si a fost condamnat la închisoare.
Narcisa Stajereanu aminteste pe scurt acest moment istoric: ” Ioan Samarghitan a fost unul dintre cei mai respectati preoti ai Romaniei, un preot dedicat credintei si artei, care cu pretul inchisorii politice l-a gazduit in casa lui pe Nechifor Crainicul. Istoria ne povesteste aceste lucruri si cum soarta uneste oameni, acest om a devenit intamplator bunicul meu”.
Numerologia este la fel de veche ca si astrologia si te poate ajuta sa-ti cunosti mai bine partile bune si slabiciunile, ceea ce e important sa stii si cu cine sa interferezi, de unde vii si incotro te indrepti. Ele sunt complementare, avand scopul de a te ajuta sa te cunosti mai bine. Datoria oamenilor este, in primul rand, aceea de a se cunoaste cat mai bine pe sine. Numerologia nu ne prezice viitorul, ci ne prezinta anumite potentialitati individuale care trebuie exploatate, perioade nefavorabile din viata care pot fi trecute fara daune majore, revelandu-va calea pe care trebuie sa mergeti pentru a va implini menirea. In numerologie se iau in calcul doua date principale: valoarea numerologica a numelui si date legate de ziua de nastere a persoanei. Fiind o stiinta predictiva complementara, numerologia ne arata anumite tendinte personale, asupra tuturor acestor tendinte prevaland liberul arbitru. Pentru cei mai multi dintre noi cifrele nu au o importanta anume, pentru altii insa numerele au o semnificatie aparte. De la acest concept s-au nascut si superstitiile: numarul 13 – numar cu ghinion sau cu noroc, 666 – numar diabolic, 3 sau 7 – numere divine, 10 – numarul Narcisei Stajereanu are urmatoarea semnificatie: 1 – inceputul creatiei si 0 – simbolul perfectiunii (Cercul).

Comentarii

comentariu

About the Author

-