Published On: lun, Dec 13th, 2010

Manifestare inedita la Centrul Diversitati Culturale al Muzeului Brailei

Share This
Tags

* Miercuri, Centrul Diversitati Culturale al Muzeului Brailei, din Piata Traian, nr. 3, este de la ora 13.30, gazda manifestarii intitulate “Comertul in Federatia Rusa”, activitate inclusa in proiectul educational “Poezia rusa de la slova la slava” initiat de Colegiul Economic “Ion Ghica” Braila si Scoala “A. S. Puskin” Braila

Programul evenimentului este urmatorul: muzica si poezie rusa in interpretarea elevelor Lilia Veretca si Cornelia Bratu de la Colegiul Economic “Ion Ghica” Braila, expunerea “Comertul in Federatia Rusa” – prezinta prof. Neli Mustata sefa Catedrei de Comert a Colegiului Economic “Ion Ghica”, muzica si poezie rusa in interpretarea elevei Claudia Papenov de la Colegiul National “Ana Aslan” Braila si prezentarea “Economia Federatiei Ruse in imagini” – prof. Simona Paula Novac de la “Ion Ghica”.
“Centrul Diversitatii Culturale al Muzeului Brailei a luat fiinta la finele anului 2010, in urma programului cultural „Un Grec, doi Greci, trei Greci… Braila… Reactivarea memoriei culturale a orasului Braila. Cazul Comunitatii Grecesti” derulat de Muzeul Brailei, in parteneriat cu Consiliul Judetean Braila si Comunitatea Elena Braila, realizat cu sprijinul Administratiei Fondului Cultural National si a doi sponsori de origine greacă: dl. Konstantinos Tsoukalidis (Grecia), Presedintele Camerei de Comert si Industrie Eleno-Romana si dl. Athanassios Karafyllidis (Germania)”, a declarat Camelia Hristian, sef Serviciu Relatii Publice din cadrul Muzeului Brailei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-