Published On: joi, Dec 9th, 2010

Magazinele de etnobotanice vor disparea intr-o saptamana

Share This
Tags

* Cel putin asa spera municipalitatea care se gandeste sa aplice hotararea de Consiliu Local Municipal in cazul celor care vor intarzia in a aplica decizia consilierilor locali municipali * Sanctiunile vor merge pana la ridicarea autorizatiei de functionare

Dupa modelul din Bucuresti unde in diverse sectoare magazinele care vand plante etnobotanice au fost inchise, si la Braila pana saptamana viitoare acestea ar trebui sa isi inceteze activitatea. Primarul Aurel Simionescu a precizat, in aceasta dimineata, ca exista sanctiuni care pot fi aplicate de fiecare institutie publica semnatara a protocolului incheiat odata cu realizarea proiectului de hotarare privind incetarea functionarii acestor unitati.
“Intr-o saptamana cel mult ar trebui sa dispara magazinele care vand plante etnobotanice, nu fizic, de inchidere a activitatii. In hotararea de Consiliu Local Municipal exista niste sanctiuni ale noastre, dar si pe care Directia de Sanatate Publica, Politia le poate da si in hotarare exista niste protocoale incheiate cu aceste institutii si fiecare cu atributiile sale sa poata interveni. Noi nu putem acorda sanctiuni sub forma de amenzi, este o formula de ridicare a autorizatiei de functionare”, a argumentat edilul sef.

Comentarii

comentariu

About the Author

-