Published On: joi, Dec 2nd, 2010

Lucrarile la strada Grivita au mai facut un pas

Share This
Tags

* La inceputul saptamanii viitoare tronsonul cuprins intre strada Apollo si Eremia Grigorescu va fi finalizat si tot saptamana viitoare se vor semna contractele pentru Planul Integrat de Dezvoltare Urbana

Cel putin asa spera primarul Aurel Simionescu. Acesta a declarat, in aceasta dimineata, ca la inceputul saptamanii viitoare spera sa se finalizeze tronsonul cuprins intre Apollo si Eremia Grigorescu, astfel incat lucrarile la strada Grivita sa continue.
“Avem diverse tipuri de actiuni pe care incercam sa le finalizam si daca lucrurile merg asa cum ne arata prognoza vom incerca la inceputul saptamanii viitoare sa finalizam tronsonul Grivita dintre strada Apollo si Eremia Grigorescu si sa incercam sa avansam putin pe portiunea care a ramas sapata, respectiv cea dintre Apollo si Carpati. De asemenea vom incerca saptamana viitoare sa finalizam demersurtile si sa semnam contractele de finantare pentru Planul Integrat de Dezvoltare Urbana astfel incat in perioada de iarna sa dam drumul la licitatii pentru ca dureaza foarte mult datorita diverselor formule de contestare pe care le avem”, a spus edilul sef.

Comentarii

comentariu

About the Author

-