Published On: mar, Dec 28th, 2010

Lista de medicamente ce nu trebuie sa lipseasca din farmacia Spitalului Judetean de Urgenta Braila

Share This
Tags

* Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Braila lucreaza la realizarea unui barem de medicamente ce trebuie sa existe mereu in farmacia unitatii * Pana la sfarsitul anului aceste barem va fi intocmit si fiecare medic va stii care sunt medicamentele existente in farmacie, astfel incat sa poata prescrie ceea ce exista pe stoc

Masura este considerata necesara de catre noua echipa de conducere a unitatii spitalicesti. Dr. Mihail Iugulescu, directorul medical al spitalului spune ca in marile spitale din tara acest lucru a inceput sa fie pus in practica cu succes si ca se incearca si la Braila realizarea acestui deziderat.
“Suntem pusi in situatia de a gandi economic. Baremul va fi elaborat pana la sfarsitul acestui an si fiecare medic va prescrie ceea ce este in farmacie. Medicul va informa familia. Daca membrii familiei doresc un alt medicament care nu exista in farmacia spitalului atunci acesta va fi platit de catre familie”, a declarat dr. Mihail Iugulescu.
In plus, conducerea unitatii spitalicesti vrea sa faca o farmacie cu circuit inchis pentru ca omul sa poata cumpara medicamente fara reteta, la un pret bun si sa nu mai apeleze la farmaciile care au aparut in jurul spitalului.
“Am cumparat medicamente chiar si cand am avut foarte putini bani”, a declarat si managerul unitatii, Rodica Sin care a mentionat totodata ca pacientii isi cumpara si acum acele medicamente care nu sunt considerate de urgenta si pe care spitalul nu le are in farmacie nefiind din paleta medicamentelor de urgenta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-