Published On: Soare, Dec 5th, 2010

Intreceri sportive, premii si distractie

Share This
Tags

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret (DJST) Braila a organizat, vineri, “Cupa Sfantului Nicolae” la Colegiul National “Nicolae Balcescu” la care au participat 80 de elevi ai liceului. Au avut loc intreceri la baschet, volei, handbal, tenis de masa si sah, actiunea fiind coordonata de profesorul Doru Dewald. Castigatorii au primit materiale sportive din partea DJST Braila, dar si dulciuri si diplome de la CN “Balcescu”.

Actiunile au continuat, ieri, cand a avut loc “Cupa 1 Decembrie” la atletism , competitie la care au participat juniori, tineret si seniori la probele sportive: 50 mp, 50mg, triplu salt si saritura in lungime. Si de aceasta data, castigatorii au primit materiale sportive din partea DJST Braila care au constat in pantofi cuie atletism, treninguri si echipament pentru atletism.

“Acest concurs are ca scop verificarea nivelului de pregatire in vederea participarii la viitoarele competitii nationale si internationale”, a declarat Mircea Carbunaru, coordonatorul DJST Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-