Published On: mie, Dec 8th, 2010

Incendiu pe strada Bujorului

Share This
Tags

Aseara, la ora 20.50, Detasamentul 1 de Pompieri Braila a fost solicitat pentru stingerea unui incendiu aparut la locuinta Elenei O., de pe strada Bujorului, din municipiul Braila.

“Imprejurarea care a dus la producerea incendiului a fost amplasarea materialelor combustibile in apropierea mijloacelor de incalzire. Au ars circa 10 mp acoperis din lemn invelit cu tabla si bunurile din doua camere de locuit. Nu s-au inregistrat victime”, a declarat mr. Stefan Stoian, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dunarea” Braila.
Utilizatorii de mijloace de incalzire trebuie sa respecte in aceasta perioada urmatoarele reguli si masuri minime: materialelor combustibile vor fi amplasate la o distanta de cel putin un metru fata de mijloacele de incalzire; cosurile de fum vor fi tencuite la exterior in zona podului, asigurandu-se izolarea corespunzatoare fata de elementele combustibile si vor fi curatate de funingine cel putin odata la doua luni; inainte de utilizare, sobele si cosurile de fum se vor verifica si repara; evacuarea cenusii se va face numai in locuri amenajate in acest scop numai dupa ce se vor stinge resturile de jar; se interzice aprinderea focului in sobe cu benzina sau alte lichide combustibile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-