Published On: mie, Dec 29th, 2010

Incendiu la o carciuma de fite

Share This
Tags

* rapiditatea cu care au actionat pompierii au salvat stabilimentul in care isi fac veacul baietii de bani gata, interlopilor, dar si a altor personalitati locale din afaceri, politica si mass-media

Recent, carciuma de fite brailene, Irish – Reset Pub, a fost impresurata de pompieri, dupa ce vecinii au anuntat autoritatile despre faptul ca un fum gros iese din zona localului. Reactia prompta a pompierilor a facut ca incidentul sa nu se transforme intr-o tragedie. “Am fost anuntati prin primirea unui apel la 112 despre un incendiu la restaurantul Irish. Am constatat ca sistemul de evacuare a fumului de la hota a fost suprasolicitat, necuratat la timp, motiv pentru care s-a autoaprins”, a declarat seful detasamentului care s-a deplasat la fata locului.
Interventia rapida a pompierilor a facut ca fitosii braileni sa aiba in continuare un loc in care sa iasa in evidenta, carciuma fiind cunoscuta ca loc de intalnire a baietilor de bani gata, interlopilor, dar si a altor personalitati locale din afaceri, politica si mass-media.

Comentarii

comentariu

About the Author

-