Published On: vin, Dec 17th, 2010

In oras se circula in conditii de iarna!

Share This
Tags

* Aceasta este afirmatia primarului Aurel Simionescu care a declarat ca pana acum nu au fost inregistrate evenimente deosebite si ca se poate circula destul de bine pe strazile din oras

Avertizarea de Cod Galben de ninsoare expira in aceasta seara dupa ora 18.00. Pana acum,  in municipiu si judet s-a circulat in conditii bune. Primarul Aurel Simionescu a declarat in aceasta dimineata ca a verificat personal modul in care angajatii firmelor care se ocupa de deszapezire isi fac treaba si ca pentru moment nu au fost inregistrate probleme deosebite.

“Azi noapte s-a dat cu solutie si vor iesi si utilajele pe strazi. Se circula bine in oras, in conditii de iarna, dar daca avertizarea se adevereste astazi va fi mai rau decat aseara”, a precizat edilul sef.

Cateva utilaje au putut fi zarite prin oras, pe arterele principale, degajand zapada de pe carosabil si aruncand in urma material antiderapant. Acolo unde utilajele nu au putut interveni a fost randul angajatilor firmelor de salubritate sa actioneze.

Comentarii

comentariu

About the Author

-