Published On: Soare, Dec 19th, 2010

In loc de spitalizare, tratament in ambulatoriu

Share This
Tags

* Aceasta este ideea pe care presedintele Consiliului Judetean Braila vrea sa o dezvolte in anul care vine

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Braila, Gheorghe Bunea Stancu a declarat ca in perioada urmatoare va discuta cu conducerea unitatilor spitalicesti astfel incat ambulatoriile sa capete o mai mare insemnatate, reducadu-se astfel numarul brailenilor care se interneaza pentru cateva analize. Potrivit acestuia, astfel vor fi spitalizati doar cei care au neaparata nevoie de ingriji de acest gen.

“Eu cred ca numarul de paturi in spitalele noastre ar trebui sa scada prin organizarea mai buna a ambulatoriilor. Asta inseamna ca in spital ajungi atunci cand ai nevoie. Nu trebuie sa te internezi in spital ca sa faci analize. Nu mi se pare o chestie normala si va trebui sa ne organizam si noi mai bine in ceea ce priveste modul in care pacientul ajunge in spital, sa ajunga numai cand are nevoie. Nu este o masura rea, prin asta se reduc si cheltuielile, as vrea ca media in spital sa nu depaseasca cinci zile, asa cum este normal”, a declarat seful CJ Braila care a adaugat ca salariile la spitale s-au dat la timp, iar relatia cu Casa de Asigurari de Sanatate este una buna.

“La multe deconcentrate am ce sa reprosez, dar doamnei Luciana Boboc nu am ce sa-i reprosez, am colaborat bine”, a sustinut presedintele CJ.

Comentarii

comentariu

About the Author

-