Published On: vin, Dec 31st, 2010

Hotul piroman

Share This
Tags

Politisti de la Biroul de Investigatii Criminale au continuat cercetarile fata de N.P., in varsta de 22 de ani, din Braila, si i-au probat ca, in noaptea de 12 spre 13 decembrie, a patruns in incinta unei societati comerciale situate in municipiu si a sustras bunuri in valoare de 382 lei, care au fost recuperate, ulterior, de politisti.
“Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Cauza, inregistrata, initial, in evidente cu autori necunoscuti, a fost inaintată Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere legala”, a declarat Camelia Bucur, agent principal al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.
Reamintim ca, cel in cauza, impreuna cu S.V., in varsta de 17 ani, din Braila, in seara zilei de 27 decembrie, a patruns, prin escaladarea gardului, in curtea unei societati comerciale si din arhiva acesteia a sustras 8 rastele si doua fisete metalice. La locul faptei, cei doi au fumat, dupa care au aruncat pe jos resturile de tigara, producandu-se astfel incendiul, fara a avea aceasta intentie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-