Published On: joi, Dec 9th, 2010

Hotii de caramizi rad Centrul Istoric!

Share This
Tags

Micii intreprinzatori au gasit solutii pentru a face bani chiar si pe timp de criza financiara. Mai precis, cativa braileni au dezvoltat o mica afacere pe strada Danubiului, in preajma unor case darapanate. La numarul 23 de pe strada Danubiului, se gasesc mai multe ruine ale unor imobile, case de vis cu multi ani in urma.

Inventivi, cativa braileni au pornit o afacere profitabila, vand caramida cu 2 lei bucata, iar oferta nu se opreste aici. Mormanul de caramizi care isi asteapta cumparatorii dezvaluie intrarea intr-o catacomba, iar clientii se expun pericolului in momentul in care se catara pe zidurile vechi in cautarea unor chilipiruri.
Zidurile caselor sunt subrede si gata oricand sa se pravaleasca peste micii intreprinzatori. “Cei care indraznesc sa se urce pe ziduri sunt bauti de cele mai multe ori”, a povestit un batranel din zona reporterilor Infobraila. Si el a fost amendat cu o zi in urma, dar ne-a explicat ca cineva trebuie sa faca ceva pentru ca zidurile sunt gata sa se prabuseasca in orice moment.
Proprietarul imobilelor, convins ca demolarea acestora ar costa prea mult, le-a lasat in paragina. A preferat sa lase oamenii sa ia dupa bunul plac materialele de acolo. Oamenii, care incarca din acel loc caramizi, au fost amendati in cursul zilei de ieri de catre jandarmi. Cu toate acestea, cei interesati de mormanul de caramizi au continuat sa demoleze pe cont propriu casele de pe Danubiului, asumandu-si riscurile in cazul unei eventuale accindentari pentru un pumn de banuti.
Astazi, cand echipa Infobraila se afla la fata locului, o patrula de jandarmi inspecta locul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-