Published On: mie, Dec 22nd, 2010

Gheorghe Bunea Stancu isi doreste ca anul viitor sa fie mai bun decat acesta

Share This
Tags

Ultima sedinta a Consiliului Judetean (CJ) Braila a avut loc, ieri dupa amiaza, la Sala Mare a Prefecturii Braila. Dupa o scurta trecere in revista a activitatilor din anul 2010 si o enumerare a proiectelor viitoare, presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu i-a invitat pe consilieri sa ciocneasca o cupa de sampanie la sfarsitul unui an de munca.
“Sunt multe proiecte unele in implementare, altele incheiate. In martie vom inaugura cele trei ambulatorii de specialitate. Deja RMN-ul a venit sambata, a fost urcat magnetul si daca ne ajuta Dumnezeu anul acesta facem si primele probe si platim. Costul lui este in jur de 130 de miliarde de lei bani vechi”, a spus seful CJ Braila care a adaugat: “Indiferent de optiunile dumneavoastra politice la urma urmei a rezultat ca avem cateva lucruri notabile care raman dupa noi si pentru asta va multumesc. Imi cer scuze pentru ca poate pe parcursul anului 2010 au mai fost si disensiuni intre noi, asa este viata. Speram ca in anul 2011 sa fie cat mai putine si sa primeze, in primul rand, interesul Brailei. Daca plecam de la acest lucru ca ne intereseaza Braila putem sa aducem mai multi bani la Braila si putem sa beneficiem mai multi de ceea ce s-a realizat pentru Braila. Cu bani publici nu facem decat obiective sau lucruri pentru cei care locuiesc in judetul Braila si cei care ne viziteaza eventual”.
Presedintele CJ a promis ca in prima sedinta din 2011 sa stabileasca care sunt prioritatile anului. “Cu siguranta sanatatea va beneficia de o atentie deosebita. Vom relansa dezvoltarea judetului prin proiecte, cu siguranta. Prioritati – trotuarele din UAT-urile noastre, cele de pe strada principala, cele care duc la scoala, la cimitir, la politie, primarie si alte puncte de interes local. Probabil vom merge 50 cu 50, vom gasi solutii. Poate vom rezolva si problema caminelor culturale. Mai sunt cateva comune care au nevoie de astfel de plasamente si poate facem ceva si pentru cei care nu au reusit sa faca iluminat public stradal. Nordul judetului va fi o prioritate cu alimentari cu apa din inelul municipiului Braila: Scortaru Nou, Maxineni, poate si Romanu. Incercam din apa care este si mai buna de la CUP Dunarea sa rezolvam problema apei in judet”, a conchis seful CJ.

Comentarii

comentariu

About the Author

-