Published On: vin, Dec 10th, 2010

Gheorghe Bunea Stancu despre scandalul impartirii banilor la primariile din judet: “Sunt curat din toate punctele de vedere, atat in fata oamenilor, cat si in fata Domnului”

Share This
Tags

* Aceasta este afirmatia presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Braila facuta in aceasta dimineata, nemultumit ca din cauza unor certuri ca cea din cadrul sedintei de CJ, Braila nu mai este bine vazuta si nici nu mai primeste bani de la Guvern

Cearta dintre presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu si consilierii judeteni din partea PDL privind impartirea echilibrarea bugetelor locale nu face bine brailenilor si nici Brailei. Presedintele CJ Braila spune ca cei de la PDL s-au infierbantat fara a se uita inainte pe cifrele din tabel si ca din cauza unor astfel de iesiri Braila nu mai primeste bani prin Hotarari de Guvern.
“Este un calcul matermatic, chiar sunt defavorizati cei de la PSD pentru ca s-au acordat in trei Hotarari de Guvern sume pe criterii politice, le-am adunat si am comparat cu ceea ce putem noi sa dam. Sumele pe care le-am dat noi nu au reusit sa acopere nici pe departe ceea ce a dat guvernul catre unele UAT-uri din Braila. Ei spun multe, de fapt asta face PDL-ul. L-am invitat pe domnul Ion Stefan sa se uite mai bine pe cifre si dupa aceea sa vorbeasca. Daca vor sa atace, sa atace, nu am nicio problema, sunt curat din toate punctele de vedere, atat in fata oamenilor, cat si in fata Domnului. Poate ar fi trebuit sa fac mult mai rau decat am facut, probabil ca ma voi gandi si eu atata timp cat criteriul acesta politic se aplica, dar nu au nicio vina oamenii ca primarul este dintr-un partid sau altul. Eu cred ca am facut ceea ce trebuia sa fac. Aveam totul scris, am venit cu tabelul si nu am nicio apasare. Sunt comune care au probleme si alea au primit ceva, dar nu cele de la PSD, ci de la alta formatiune, si oricum sumele sunt mici. Nu este bine ca a inceput ca Braila sa nu mai apara deloc pe Hotararile de Guvern in ceea ce priveste plasamentele de bani. Stiti bine ca eram premianti, dar au reusit acesti indivizi sa ne ajute si cei de la Bucuresti ne privesc altfel decat suntem si nu ne mai dau. Au facut un scandal monstru si cand Udrea a fost la Braila pentru Drumul Marii ca si cand ar fi fost al meu, l-au dojenit si pe domnul Murgeanu, dar nu mai are rost sa intram in amanunte”, a declarat seful CJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-