Published On: Soare, Dec 12th, 2010

Gheorghe Bunea Stancu despre Mircea Geoana: “Cand te obisnuiesti cu o anumita pozitie este greu apoi”

Share This
Tags

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Braila, Gheorghe Bunea Stancu spune ca partidul din care face parte trece printr-o perioada mai dificila si nu reuseste sa treaca peste un prag critic in ceea ce priveste procentele din sondaje. Seful CJ Braila pune acest lucru pe seama faptului ca sunt multe lucruri care nu se fac asa cum trebuie.

“Sunt niste lucruri care pe mine ma obosesc. Fiecare da declaratii contradictorii la adresa lui Mircea Geoana. Ca si pozitionare lupta noastra trebuie sa fie in interiorul partidului, nu pe blocuri sau in mass-media. Cred ca sanctiuni meritam toti daca ne spalam rufele pe bloguri, la TV, in scrisori deschise. Nu vom reusi sa trecem pragul in sondaje daca nu avem continuitate. Au crescut altii ca Partidul Poporului, PNL si noi am ramas la aceleasi procente. Sunt prea multe orgolii in PSD. Cand te obisnuiesti cu o anumita pozitie este greu apoi”, a declarat Gheorghe Bunea Stancu care a adaugat ca in ultima perioada a cautat sa nu mai apara atat de des in “cuvantari”, mai ales ca daca “spui lucrurilor pe nume asta deranjeaza”.

In plus, acesta a declarat ca daca ar fi la putere in PSD si ar trebui sa decida cu cine face alianta raspunsul ar fi “cu mine” motivand: “Natiunea asteapta solutii si cu asta ar trebui sa iesim in presa. Daca noi am fi mers pe drumul nostru ar fi fost bine. Iesind din sala in semn de protest nu este bine, cum ar mai putea oamenii sa aiba incredere in noi? Daca am fi iesit sa vorbim despre solutii proprii la problemele care sunt acum si am fi oferit solutii concrete pentru cele necesare oamenilor, ar fi foarte bine”, a conchis Gheorghe Bunea Stancu.

Totodata acesta a spus ca la Braila a avut o relatie foarte buna cu PNL, ca nu au avut nimic de impartit, dar ca la nivel national lucrurile nu au stat la fel.

Comentarii

comentariu

About the Author

-