Published On: lun, Dec 20th, 2010

Fostul Spital TBC a terminat anul fara datorii

Share This
Tags

* Spitalul de Pneumoftiziologie Braila se incadreaza in noile reglementari care vor fi introduse de la 1 ianuarie 2011 * Cu alte cuvinte este singura unitate spitaliceasca din cele pe care Consiliul Judetean (CJ) Braila le are in subordine care se incadreaza cu cheltuielile financiare in pragul de 70 % inca de acum

Secretarul CJ Braila, Nicu Filoti spune ca Spitalul de Pneumoftiziologie Braila este singura unitate care se incadreaza in cheltuieli, structura organizatorica de la aceasta unitate medicala a fost deja aprobata de ceva timp in cadrul plenului CJ, iar spitalul reuseste sa plateasca drepturile salariale la timp, fara a avea probleme deosebite. Singurul lucru care inca nu a fost pus la punct este situatia juridica a imobilului.
“In principiu putem sa spunem ca ne-am incadrat deja pe tot parcul anului 2010 in constrangerea de maxim 70 % cu cheltuiala cu personalul pe care contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate o impune dupa data de 1 ianuarie 2010″, a declarat managerul.
Stefan Sinpetru a participat la concurs pentru ocuparea postului de manager al spitalului pe 24 noiembrie 2010 si a obtinut media de 9,40. Mentionam ca Stefan Sinpetru a fost directorul Casei Judetene de Pensii Braila inainte sa ajunga la conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie Braila si este cunoscut cu state vechi in PD.

Comentarii

comentariu

About the Author

-