Published On: joi, Dec 9th, 2010

Fostul BTT isi schimba infatisarea

Share This
Tags

* Noua structura va cuprinde hotel, restaurant si agentie de turism

Fosta Terasa a Biroului de Turism pentru Tineret din Calea Calarasilor nr. 52 a trecut din domeniul public al municipiului Braila si administrarea Consiliului Local Municipal, in domeniul public al judetului si administrarea Consiliului Judetean (CJ) Braila. Imobilul apartine domeniului privat al judetului Braila si are o suprafata construita de 2.952 mp fiind vorba de o structura in sase corpuri, de la A la G. Corpruile F si G, respectiv hotelul si restaurantul, precum si terasa de alimentatie publica au fost utilizate de Biroul de Turism pentru Tineret Bucuresti – Sucursala Braila, pana pe 16 septembrie 2009, cand au fost preluate de catre CJ Braila, ca urmare a deciziei Curtii de Apel galati privind evacuarea BTT Sucursala Braila.
Terenul pe care se afla terasa restaurantului apartine domeniului public al municipiului Braila. CJ Braila a solicitat CLM preluarea terenului in suprafata de 325 mp, ulterior intocmindu-se si documentatia cadastrala, necesara elaborarii actelor de transmitere a terenului.
“In vederea reabilitarii si modernizarii locatiei respective, unde va functiona o structura de primire turistica – hotel, restaurant si agentie de turism, se va intocmi un studiu de fezabilitate, in care vor fi descrise lucrarile necesare a fi efectuate, lucrari ce vor cuprinde si terasa ca parte componenta a restaurantului. Pentru realizarea obiectivului investitional este necesara preluarea terenului in domeniul public al judetului Braila”, a declarat Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-