Published On: mie, Dec 29th, 2010

Focul de la Fabrica de caramida a fost provocat de doi braileni care se aflau la furat

Share This
Tags

Pe 27 decembrie, in jurul orei 23.00, P.C., in varsta de 30 de ani, din Braila, a sesizat telefonic la Politia Municipiului faptul ca, in magazia unei societati comerciale din Braila, a izbucnit un incendiu. La fata locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila care a lichidat incendiul. In dimineata zilei urmatoare a fost efectuata cercetarea locului faptei, stabilindu-se ca incendiul s-a produs la arhiva societatii si ca documentele au fost distruse.

S-a constatat ca din interior au fost sustrase mai multe rastele si fisete metalice. Judiciaristi din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au desfasurat cercetari si i-au depistat pe N.P., in varsta de 22 de ani si S.V., in varsta de 17 ani, ambii din municipiul Braila, care au patruns, prin escaladarea gardului, in curtea societatii si din arhiva acesteia au sustras 8 rastele si doua fisete metalice. La locul faptei, acestia au fumat, dupa care au aruncat pe jos resturile de tigari, producandu-se astfel incendiul, fara a avea aceasta intentie.
“Cei doi au fost depistati de politisti in timp ce valorificau la un centru remat bunurile sustrase, care au fost recuperate si predate partii pagubite. Urmeaza sa fie stabilit prejudiciul cauzat de incendiu. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru furt calificat si distrugere din culpa”, a declarat Camelia Bucur, agent principal al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-