Published On: vin, Dec 17th, 2010

EXCLUSIVITATE: Viceprimarul Stanel Necula si-a dat demisia

Share This
Tags

* presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, a aflat vestea de la Infobraila * Dumitriu a declarat ca demisia nu-l scapa pe Necula de o posibila excludere din partid *

In urma cu cateva momente, viceprimarul Stanel Necula si-a dat demisia din functia detinuta la Primaria Braila. “Mi-am depus demisia, este adevarat. In PDL raman doar daca nu ma exclud duminica. Viata nu incepe si nu se termina cu functia de viceprimar. Acum, vreau sa ma linistesc, iar in privinta a ceea ce voi face in continuare am mai multe variante”, a declarat, in exclusivitate pentru Infobraila, Stanel Necula.

Surse extrem de bine informate au precizat reporterilor nostri ca Necula a precizat ca demisia este valabila incepand cu data de 1 ianuarie 2011.

Presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, a aflat de la reporterii nostri vestea demisiei lui Necula. “Nu stiam ca a demisionat. Sunt incantat ca a facut acest lucru, doar ca mult mai tarziu decat stabilisem la partid. Prin urmare, duminica nu se va schimba ordinea de zi a CCJ in care se discuta actele de indisciplina ale unor membri PDL”, a spus Dumitriu.

Comentarii

comentariu

About the Author