Published On: mie, Dec 1st, 2010

Doua flame albastre au strabatut cerul

Share This
Tags

* imediat dupa aceasta, o pana de curent a paralizat orasul * din cauza vantului puternic si al chiciurei s-a produs fenomenul denumit de specialisti “galopaj”

Mai multi martori oculari au declarat reporterilor nostri ca, in timp ce se deplasau cu masina peste podul care traverseaza calea ferata in zona poligonului de trageri “Vulpea” au vazut doua flame albastre deasupra cartierului Viziru. La scurt timp dupa relatarea acestora, municipiul Braila s-a confrunat cu o pana de curent care a paralizat practic orasul.

Surse bine informate din cadrul Electrica au declarat reporterilor nostri ca sunt probleme cu statia de transformare de la 110 Kw la 20 Kw aflata in zona benzinariei “Mol”.

“Fenomenul care a dus la producerea unui astfel de incident se numeste galopaj. Acesta se produce din cauza chiciurei si a vantului puternic care antreneaza firele electrice”, a declarat Stefan Radulescu, directorul general al Electrica.

Din cauza acestuo fenomen, s-au produs intreruperi ale furnizarii cu energie electrica in zonele localitatilor Ianca si Insuratei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-