Published On: lun, Dec 6th, 2010

Doua femei sunt cautate de politisti dupa ce au disparut de acasa

Share This
Tags

Vineri, 3 decembrie, Constanta Barbu din Braila, in varsta de 57 de ani, a fost data disparuta de la domiciliu, de catre fostul sot al acesteia. Femeia are o inaltime de 1.65 m, este slaba, are ochi caprui si parul saten cu suvite blonde. Nu are semne particulare, dar este cunoscuta cu afectiuni medicale cronice. In ziua cand a disparut, Constanta Barbu era imbracata intr-o geaca de fas de culoare bej, blugi de culoare albastra si incaltata cu cizme negre din piele.
Politistii Compartimentului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale desfasoara activitati de cautare si depistare a brailencei, care a fost data disparuta in acest week-end.
Tot in acest week-end, brailenca Stefana Munteanu, in varsta de 76 de ani, din municipiu, a fost data disparuta de la domiciliu de catre fiica ei, dupa ce a plecat de la aceasta si nu a mai ajuns acasa. Femeia are o inaltime de 1.55 m, este slaba, are fata ovala, ochi caprui, parul cret alb, vopsit bej, poarta ochelari de vedere si are ca semn particular o alunita pe buza superioara in partea stanga. Este cunoscuta cu afectiuni medicale cronice. In ziua cand a disparut era imbracata cu un pulover de culoare neagra, un ilic multicolor, un palton de culoare maro si incaltata cu ghete de aceeasi culoare (maro).
Cine poate da relatii despre prezenta acestora in municipiul sau judetul nostru este rugat sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie, ori sa apeleze, gratuit, la numarul de telefon 112, sau, taxabil, 606100, interior 20163, la Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-