Published On: sâm, Dec 4th, 2010

Doru Damian le sprijina pe mamici

Share This
Tags

* Pesedistul Doru Damian critica masura pe care Guvernul Boc o are in vedere in ceea ce priveste indemnizatia de crestere a copilului acordata mamicilor

Social-democratul este nemultumit de modalitatea in care puterea a decis sa faca bani din piatra seaca, pe spinarea mamicilor aflate in unul dintre cele mai importante momemte ale vietii lor, acela de crestere a copilului.

“Vorbim de una dintre masurile cele mai aberante din punctul meu de vedere pe care actuala guvernare o ia impotriva familiei. Au venit cu tot felul de variante si idei care mai de care mai nastrusnice astfel incat mamele sa se duca la serviciu. Cred ca este un nou atac fiind afectat viitorul. Am auzit variante diferite, indemnizatie de 500 de lei pe luna ca sa se intoarca la munca mamele. Sa nu uitam ca totusi vorbim de o masura care a restrans somajului la acel moment”, a declarat Doru Damian.

In plus acesta a tinut sa precizeze ca PSD este impotriva masurii pe care Guvernul doreste sa o puna in practica. “Nu au gasit o solutie pentru a mai scoate bani si vor sa-i aiba din piatra seaca. Suntem impotriva acestor masuri si ii somez pe parlamentarii braileni, indiferent de partidul din care fac parte, sa faca toate demersurile pentru ca masurile acestea sa nu fie luate”, a conchis social-democratul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-