Published On: sâm, Dec 4th, 2010

Consiliul Judetean a iesit foarte bine la control

Share This
Tags

* In ciuda zvonurilor si a reclamatiilor existente impotriva conducerii Consiliului Judetean (CJ) Braila, controalele au demonstrat contrariul: totul s-a facut conform prevederilor legale

Controalele de la CJ au relevat fatul ca tot ce s-a facut pana acum a fost facut conform legii. Seful CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu a declarat ca a primit o parte dintre raspunsuri ca urmare a verificarilor facute in cadrul institutiri pe care o conduce de catre diverse organisme, iar acestea demonstreaza ca totul este in regula.

“Eu zic ca am procedat mereu corect, asa cum am facut si cu licitatiile cu care m-au hulit atatia si am primit un raspuns, in care scrie negru pe alb, de la cei care sunt in drept sa o faca ca este bine in ceea ce priveste modernizarea Spitalului de Obstetrica-Ginecologie si Drumul Marii. Probabil ca vor mai fi si alte controale, noi ii asteptam. Este o chestie normala sa controleze, dar nu mi se pare corect ca la orice anonime sa ne aduca oamenii care altceva nu au de facut decat sa raspunda la tot felul de intrebari, sa ducem tone de hartie fie la cei care lucreaza la DNA, fie la cei care ne controleaza. Acum spre exemplu avem Curtea de Conturi, au stat trei luni, ultima data, spre sa fie ultima data ca nu mai au timp pana la sfarsitul acestui an”, a spus presedintele CJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-