Published On: vin, Dec 3rd, 2010

Clubul Voltin, in straie de sarbatoare

Share This
Tags

* Concursurile „Tanarul voluntar al anului” si „Eurotin” si-au desemnat castigatorii in aceasta dupa amiaza la Prefectura

ANMRF „Louis Pasteur” Braila – Club Voltin, in calitate de initiator, prin Programul Tineret in Actiune – Serviciul European de Voluntariat, a organizat astazi, la Sala Mare a Prefecturii, festivitatea de premiere la cele doua concursuri „Tanarul voluntar al anului” si „Eurotin”, in contextul celebrarii „Zilei Internationale a Voluntarilor”.

Premiul I la concursul „Tanarul voluntar al anului” a revenit lui Ionut Eugen Stoian pentru proiectul „Impreuna pentru viitor” – Fundatia „Trebuie”. Argintul a fost adjudecat de Irina Sima cu proiectul „Fulg Speranta” – CN „Gh. M. Murgoci”, iar bronzul a ajuns la Valentina Oprea pentru proiectul „SNAC – sectiunea dans traditional romanesc” – Grupul Scolar Insuratei. Au fost acordate si doua mentiuni – Andreea Pirvu pentru proiectul „Educatie pentru democratie” – Asociatia ProDemocratia si Iuliana Tanase pentru proiectul „Ziua Internationala impotriva traficului si consumului ilicit de droguri” – Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Braila.

La cel de al doilea concurs, „Eurotin”, premiul I a revenit Danielei Nistor si Valentinei Oprea pentru prezentarea „Romania – Gand la gand cu Europa” – Grupul Scolar Insuratei. Premiul II a ajuns la Iulia Miler pentru prezentarea „Europe at your door” – CN „Nicolae Balcescu”, iar premiul III a ajuns la Titina Lupu pentru prezentarea „Romania si UE” – Grupul Scolar Insuratei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-