Published On: joi, Dec 16th, 2010

Cinci magazine care vindeau plante etnobotanice s-au inchis

Share This
Tags

* Cinci din cele 12 magazine care vand plante etnobotanice in Braila s-au inchis, alte sapte fiind inca functionale, dar asta doar pana saptamana viitoare

Cele sapte magazine care isi continua inca activitatea au primit vizita autoritatilor locale care le-au facut proces verbal, le-au inmanat hotararea de consiliu, o somatie si le-au pus in vedere ca trebuie sa respecte acea hotarare de consiliu local.
“La inceputul saptamanii viitoare toate institutiile care au competenta in acest sens se vor intalni si vor merge din nou la aceste magazine. Cele care nu isi vor inchide activitatea vor fi sanctionate asa cum prevede hotararea de consiliu local. Fiecare institutie in parte va lua masurile necesare pe zona lor de atributie”, a declarat in aceasta dimineata primarul Aurel Simionescu.
Potrivit edilului sef pana acum nu a existat nicio contestatie din partea vreunui magazin in ceea ce priveste hotararea de consiliu local. Primarul si-a exprimat speranta ca fenomenul sa fie macar diminuat daca nu se poate inchide definitiv.

Comentarii

comentariu

About the Author

-