Published On: joi, Dec 16th, 2010

Captura a jandarmilor braileni: 30 de pachete de tigari si 300 de pocnitori

Share This
Tags

* Intr-o singura zi, jandarmii braileni au descoperit o tanara care incerca sa vanda tigari la Piata Halelor si un tanar care avea 300 de pocnitori pe care le “verifica daca sunt functionale”

Miercuri, 15 decembrie in jurul orei 08.00, o patrula a Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Braila a depistat o persoana care comercializa tigari, ce aveau marcaje fiscale de Republica Moldova. Cristina C., in varsta de 36 de ani se afla in apropierea Pietei Halelor cand a fost gasita de catre jandarmi cu 30 de pachete de tigari, bunuri a caror provenienta nu a putut fi justificata in conditiile legii.
“Pentru acest fapt, jandarmii i-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale, sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda”, a declarat plutonier Sorin Neftode, purtatorul de cuvant al IJJ Braila.
In aceeasi zi, in jurul orei 17.00, o alta patrula de jandarmerie a identificat, in zona centrala a orasului, un tanar ce avea asupra sa mai multe obiecte cu amestec pirotehnic. Tiberius I. de 20 de ani a spus jandarmilor atunci cand a fost gasit de acestia ca verifica daca aceste obiecte sunt functionale.
“Bunurile gasite, 300 pocnitori marca „PIRAT” – cls a II-a si 24 pocnitori marca ,,ENIGMA” – cls a II-a, au fost ridicate in vederea continuarii verificarilor, iar pe numele tanarului au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale, sub aspectul savarsirii infractiunii de „confectionare, detinere, comercializare, importul, folosirea sau orice alta operatiune cu obiecte artizanale si de distractie pe baza de amestecuri pirotehnice din clasele II-IV, T.1, T.2, precum si a artificiilor din categoria “obiecte zburatoare luminoase” si a pocnitorilor din clasa I, efectuate fara drept”, a mai spus plutonier Sorin Neftode.

Comentarii

comentariu

About the Author

-