Published On: Soare, Dec 5th, 2010

Barbatul care a anuntat bomba la Trezorerie a sunat din nou la 112, dar pentru o bomba la un local

Share This
Tags

* Si de aceasta data apelul nu a fost adevarat * Barbatul a fost amendat cu 1.000 de lei si va fi internat la Spitalul de Psihiatrie

Vineri dupa amiaza, un barbat in varsta de 44 de ani a baut intr-un local situat pe strada 1 Decembrie 1918, iar apoi s-a luat la harta cu cei din incinta societatii comerciale. Cum omul le adresa injurii angajatilor, unul dintre acestia a anuntat Politia.

Politistii de la Biroul Ordine Publica pentru Mediul Urban s-au deplasat la fata locului si au constatat ca R. L., se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

„Pe fondul conflictului existent intre el si angajatii societatii, in timp ce se afla in local, barbatul a apelat numarul unic pentru urgente 112 si a anuntat ca a amplasat un recipient cu material exploziv in incinta unitatii”, a declarat inspector Jenel Sogor, purtatotul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Politistii au constat ca apelul a fost fals si l-au luat pe barbat la sediul Politiei Municipiului. L-au amendat cu 1.000 de lei si au luat masura internarii lui intr-o unitate medicala de specialitate, asta pentru ca in dimineata zilei de 30 noiembrie, la orele 06.30, apeland numarul 112, a mai anuntat amplasarea unui plic care continea un praf exploziv, intr-un birou situat la etajul 4 al cladirii Trezoreriei Braila.

„Dupa ce toate institutiile abilitate pentru a interveni in aceste situatii au efectuat procedurile legale si s-a stabilit ca apelul continea un mesaj fals, suspectul a fost identificat de politisti in aproximativ o ora si este cercetat in continuare sub coordonarea procurorului de caz”, a mai spus inspector Jenel Sogor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-