Published On: lun, Dec 27th, 2010

2011 va fi un an important pentru Braila

Share This
Tags

* Cel putin asa sustine primarul Aurel Simionescu care a precizat ca anul acesta a fost unul contradictoriu, iar anul viitor va fi unul extrem de important din punctul de vedere al lucrarilor care se vor demara in tot orasul

Primarul Aurel Simionescu spune ca anul 2010 a fost unul al contradictiilor in sensul ca o parte dintre proiecte au demarat si merg bine, in timp ce altele au fost contestate si stagneaza.
“2010 a fost un an contradictoriu. Pe de o parte, avem o serie de proiecte, cum ar fi statia de epurare si strada Grivita, au pornit in sfarsit, cu diverse hopuri si probleme, dar eu sper ca am intrat in formula de lucru care trebuie si nu vom avea alte probleme, cu proiecte care au fost contestate – cum e Dorobantiul, care in sfarsit s-a inchis, am semnat contractul, eu sper ca in functie de cum va fi vremea sa ne apucam de treaba, cu proiecte care au fost analizate, reanalizate”, a spus edilul sef care a adaugat ca pana la sfarsitul anului urmeaza sa fie puse pe SEAP cele trei proiecte finalizate din planul de integrare urbana.
“Doua proiecte sunt legate de infrastructura: reabilitarea strazii Calea Calarasilor si strazii Calea Galati, dar si un proiect care vizeaza monitorizarea video a orasului”, a explicat primarul.
In plus, acesta si-a exprimat nemultumirea in legatura cu lucrarile de la strada Grivita: “Am fi vrut ca Grivita sa fie mai aproape de finalizare, am fi dorit ca statia de epurare sa fie mai in fata, chiar daca am salvat-o si este bine acum. Mai e mult de lucru si sa vedem cum va fi si bugetul national. Mai sunt multe lucruri care am fi dorit sa se intample mai bine in 2010. Intotdeauna este loc de mai bine”.
Anul viitor insa proiectele vor continua, iar Braila va fi un imens santier in lucru. “Avem un an 2011 interesant, important prin cantitatea de lucrari care se va intampla. 2011 va fi un santier in lucru in Braila, cu tot disconfortul care il creeaza aceste actiuni, dar si cu lucrari care inseamna reabilitarea, reamenajarea arterelor principale din oras pentru urmatorii 50 – 60 de ani. Impreuna cu colegii mei si cu celelalte institutii vrem sa facem cat de mult se poate face pentru orasul acesta, din bugetul care va fi pe 2011″, a mai spus primarul Aurel Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-