Published On: lun, Noi 22nd, 2010

Zile si nopti de teatru la Braila

Share This
Tags

Marti de la ora 14.00 in Foaierul Teatrului “Maria Filotti” sunteti invitati la cateva evenimente deosebite. Vor sustine un recital de clarinet – muzica de camera – Cosmin Grigore, Stefanita Albu, Alexandru Pravila, Ionut Ene – profesor indrumator Gogu Petrea, pentru ca dupa acest eveniment sa vina randul Carlei Pricop sa sustina un recital de canto – profesor indrumator – Cerasela Gageanu si profesor corepetitor – Valentina Popovciuc, iar apoi Sabin Tudorache si Alexandru Burcus – profesor indrumator Ionut Vlad vor sustine un recital la pian.
De la ora 17.00, la Sala Studio Teatrul Valah Giurgiu pune in scena piesa “Feeling” de Dan Motoc in regia lui Dan Tudor. Din distributie fac parte: Marius Bodochi, Giulia Ionescu, Cosmin Cretu.
“Feeling” se recomanda de la sine prin distribuirea in rolul principal a uneia dintre cei mai mari actori ai scenei romanesti contenporane, Marius Bodochi, in prezent actor al Teatrului National din Bucuresti.
La ora 19.00, la Sala Mare, Teatrul “Andrei Muresanu” Sf. Gheorghe prezinta “Casanova” in regia si scenografia lui M. C. Ranin. Distributia este una de exceptie: Sergiu Alius, Mirela Bucur, Mona Codreanu, Ioana Alexandrina Costea, Nae Croitoru, Ion Fiscuteanu Jr., Duta Guruianu si Fatma Mohamed.
Un spectacol precum un obiect de arta, cu costume si decoruri foarte frumoase, specifice perioadei renascentiste venetiene. Piesa este construita pe Comedia Dell’Arte, cu gaguri si aparteuri cu publicul. Este un spectacol care pune in valoare trupa Teatrului Andrei Muresan intr-un mod diferit fata de pana acum.
Seara se incheie mirific, de la ora 21.00 fiind programate proiectii la Clubul Festivalului.
Reamintim ca in perioada 21 – 28 noiembrie Teatrul “Maria Filotti” este gazda Festivalului “Zile si nopti de teatru la Braila”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-