Published On: joi, Noi 4th, 2010

Weekend aniversar la Muzeul Brailei: Zilele Culturii Elene

Share This
Tags

* Sambata si duminica, Centrul Diversitatii Culturale al Muzeului Brailei gazduieste Zilele Culturii Elene, manifestari dedicate Zilei Nationale a Greciei.

Sambata de la ora 11.30 manifestarile incep prin prezentarea “Grecii la Braila” sustinuta de prof. univ. Ionel Candea, directorul Muzeului Brailei si se continua cu “Semnificatia Zilei de 28 octombrie, Ziua Marelui “NU” – Ziua Moderna a Greciei. Date si citate”, prezentare sustinuta de catre Haralambie Caravia, presedintele Comunitatii Elene din Braila. Tot cu aceasta ocazie va avea loc lansarea volumului bilingv “Absence” de Antigone Kefala, prezinta Elena Lazar, directorul Editurii “Omonia” Bucuresti si Simona-Grazia Dima, poeta si eseista. Evenimentul se incheie cu programul artistic sustinut de grupul “Parnassos” al Comunitatii Elene Braila.
Duminica de la ora 11.00 se va tine o expozitie cu vanzare la care va fi prezentata cartea editata la Editura “Omonia” Bucuresti si Editura “Istros” al Muzeului Brailei si apoi va putea fi vizionat filmul documentar “Legendarul taram al Greciei: Atena, Meteora, Athos”, in limba romana.

Comentarii

comentariu

About the Author

-