Published On: joi, Noi 18th, 2010

Vot: Presedintele Consiliului Judetean al Elevilor Braila este Elena Raducu

Share This
Tags

* Consiliul Judetean al Elevilor si-a ales o noua conducere * Presedintele, doi vicepresedinti, doi secretari si cinci directori de departamente au fost votati de elevi la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Braila

Sase tineri de liceu s-au luptat pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean al Elevilor Braila. Batalia s-a dus, ieri, la Inspectoratul Scolar Judetean. Functia de vicepresedinte a facut cu ochiul unui numar de trei elevi. Emotiile participantilor au luat sfarsit odata cu votarea. Astfel ca presedinte al Biroului Executiv a fost numita Elena Raducu de la “Murgoci”, iar vicepresedinti sunt Andra Nutu de la “Perpessicius” si Valentina Marin de la “Murgoci”. Secretarii structurii sunt Ioana Sandu de la “Balcescu” si Mihaela Furnica de la “Edmond Nicolau”.
Nu in ultimul rand, elevii si-au ales si cinci directori de departamente astfel: Raluca Stefania Iordache de la “Ana Aslan” este la sefa departamentului “Concursuri scolare si extrascolare”, Daniel Florin Luca de la “Anghel Saligny” este la “Cultura, educatie si programe scolare”, Ana-Maria Constantin de la “Mihail Sebastian” este Avocatul Elevului, Ana Neacsu de la “Balcescu” este directorul departamentului “Mobilitate, informare, formare”, iar Cosmina Plopeanu de la “Murgoci” este la departamentul “Sport si programe de tineret”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-