Published On: Soare, Noi 21st, 2010

Vrabia malai viseaza: UNPR vrea locul PSD in sondaje

Share This
Tags

In principiu, masura propusa de UNPR  – “taxa de solidaritate” – se concretizeaza in a lua de la cei mai bogati si a da la saraci.  Uneperistii sustin ca astfel de initiative sunt la fel de greu de digerat ca masurile de austeritate propuse de guvern si nu sunt agreeate de parlamentarii opozitiei.

Senatorul Constantin Cibu, fost liberal, spera ca prin astfel de masuri sa aduca popularitatea necesara partidului, astfel incat, in 2012, UNPR sa stranga mai mult de singurul  procent pe care il are acum in sondaje.

“Noi ca partid de centru-stanga, care am initiat aceasta lege, vom veni cu alte propuneri legislative, in perioada de criza, care san u fie considerate masuri de austeritate asupra intregului popor. Adica noi consideram ca cei avuti ar putea sa bage mana in buzunar putin in aceasta perioada de criza, sa ajute bugetul, iar bugetul la randul lui sa ajute pensionarii. Fiind un partid cu picioarele pe pamant, care promovam o politica social-democrata de tip european, care nu incurajeaza nemunca si ne distantam serios de politica social-democrata, a PSD-ului, care nu face decat sa promita, sa faca pomeni si sa nu se tina de cuvant. Incet, noi speram sa luam locul in politica a PSD-ului, care este un partid social-democrat deposit. Dar, cu foarte multa munca, cu foarte multa promovare, astfel incat in 2012 sa avem rezultate deosebite”, a declarat Cibu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-