Published On: mie, Noi 24th, 2010

Unii farmacisti uita sa recomande medicamentele indigene

Share This
Tags

* Bartu Buzea, presedintele Veteranilor de Razboi din Braila indeamna persoanele varstnice sa cumpere atunci cand au nevoie de medicamente pe cele indigene

Reprezentantul Veteranilor de Razboi din Braila sustine ca oamenii o duc foarte greu si ca medicamentele ii costa foarte mult, desi ar trebui sa fie gratuite. In plus, acesta a declarat ca farmaciile elibereaza de regula medicamente de import, destul de scumpe, in locul celor indigene.
“O ducem foarte greu cu medicamentele. In fereastra are prezentat un afis la farmacie in care spune ca medicamentele sunt gratuite. Pe mine ma costa in fiecare luna 75 de lei, cel putin. Eu nu ma plang, pensia este destul de buna, dar oricum este destul de greu pentru cei care apeleaza la medicamente. S-a intamplat cand eram la farmacia din centru, un amarat venise sa isi ia medicamente. Farmacista i-a spus ca are medicamente straine. Eu am spus sa ii dea din cele indigene. Oamenii nu cunosc termenul de “indigen”, dar toti care m-au urmat dupa mine au cerut medicamente indigene, dar farmacista mi-a aruncat o privire de sa intru in pamant. Pe mine nu ma intereseaza altceva decat sa ii ajut pe acesti oameni asa cum trebuie”, a declarat Bartu Buzea, presedintele filialei Braila a Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-