Published On: mar, Noi 9th, 2010

Un plus de siguranta

Share This
Tags

Politia Romana desfasoara in aceasta perioada campania “Un plus de siguranta”, impreuna cu organizatia profesionala a specialistilor in tehnica de securitate. Campania isi propune sa traga un semnal de alarma pentru a proteja cetatenii in fata pericolului infractional. “Un plus de siguranta” inseamna totodata mai putina ignoranta, mai putina neglijenta si mai putina superficialitate din partea brailenilor.

Campania contine cel putin doua mesaje: acela al informarii despre sistemele de securitate existente si utilizarea corespunzatoare a acestora. La baza efortului depus de Politia Romana sta realitatea evidentiata de Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii, unde un sfert din infractiunile de furt din locuinte au loc ca urmare a ignorantei,sau neglijentei victimelor.

Prin solutii colective de securitate, ne sunt prezentate acele solutii care asigura un plus de siguranta tuturor locatarilor unui imobil: sisteme de acces in scara blocului, interfoane, sisteme de iluminat, sisteme de alarma, monitorizare sau interventie in caz de nevoie.

Campania “Un plus de siguranta” se desfasoara la nivel national, indeosebi in mediul urban, fiind concentrata pe zonele cu cel mai ridicat risc al producerii furturilor din locuinta.

“Prevenirea poate influenta schimbarea unei atitudini!”, a pecizat putratorul de cuvant al IJP Braila, Sogor Jenel.

Comentarii

comentariu

About the Author

-